Relatiegeschenken

SAY IT WITH A GIFT!

Wij helpen jou, je werknemers op een leuke & originele manier te verassen!

Bent u opzoek naar een leuk persoonlijk cadeau voor uw personeel, een relatiegeschenk, aardigheidje, brievenbuspakketten of kerstpakketten in grote of kleine aantallen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij stellen leuke pakketjes samen, een uniek cadeau voor alle gelegenheden.

Alles word altijd feestelijk ingepakt zodat het echt een cadeautje is om te ontvangen.

Laat ons gerust al uw wensen weten, dan kunnen wij er samen naar kijken.

Op zoek naar een cadeau voor een medewerker, zakelijke relatie of een collega. Iemand die zijn of haar jubileum bij het bedrijf viert, een geboorte cadeau, een verjaardag of een collega die ziek thuiszit.

Voor al deze cadeaus & nog veel meer kun je op CI inspiration rekenen. Vertel je wensen aan ons en wij stellen een perfect cadeau samen of shop zelf een cadeaupakket via de webshop.

Zijn de kerstpakketten bestellen voor je werknemers jaarlijks weer een uitdaging? Wij zitten bomvol ideeën en helpen je graag bij het samenstellen van het juiste kerstpakket!

Voor grote & kleine aantallen staan we graag voor je klaar.

 

Stuur ons gerust een berichtje voor de mogelijkheden! Wij helpen je graag.

Zorg voor een leuke verrassing op de deurmat met de originele brievenbuspakketten. Laat zien dat je je thuiswerkers, personeel, klanten of zakenrelaties waardeert, door een van de brievenbuspakketten.

Onze brievenpakketten stellen wij met heel veel zorg en plezier samen! Origineel en ook betaalbaar.

Je kunt kiezen uit de brievenbuspakketten die online staan of we stellen een brievenbuspakketje samen. Met de wensen van jou!

 

Voor grote en kleine aantallen denken wij graag met je mee.

Er zijn bijvoorbeeld verschillende inhaakdagen waarop je een brievenbuspakket kan geven zoals: Dag van de zorg, dag van de pedagogisch medewerker, pasen, sinterklaas of zomer brievenbuspakketten.

Een feestje door de brievenbus!

Een verjaardagscadeau bezorgd op je verjaardag van jouw collega’s. Dat zorgt pas voor blije gezichten bij jouw collega’s of personeel! Wij zorgen het hele jaar door voor elk verjaardagscadeau.

Je kiest een verjaardagscadeau, levert de adressenbestanden en wij zorgen het hele jaar door voor elke verjaardag!

Interesse? Stuur ons gerust een mailtje om alles te kunnen bespreken.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

  Wanneer je contact opneemt met ons, worden je persoonsgegevens verwerkt in overeenstemming met onze privacyverklaring.

  Betalingen

  Je kunt bij ons via de webshop of mail bestellen! Bestellen op factuur is natuurlijk ook geen probleem! Stuur ons gerust een berichtje.

  Verzending

  Wil je de pakketten versturen naar verschillende huisadressen? Lever dan een adressenbestand aan en wij verzorgen de verzending. Dat scheelt een hoop losse bestellingen in onze webshop. Let er op dat voor ieder cadeau die verstuurd wordt, je de verzendkosten betaald.

  Je kan natuurlijk ook meerdere cadeaus op 1 locatie laten bezorgen, dan betaal je maar één keer de verzendkosten.